SELECT *, tblpages.ID as xPID FROM tblpages WHERE pagesLink ='aktuality'

KONFERENCE: Úspěšná komunikační strategie 2023, 10. 5. 2023

Fórum dárců uspořádalo ve středu 10. 5. 2023 od 13 hodin konferenci na téma Úspěšná komunikační strategie 2023.

 

Témata konference:

Inovace dárcovské SMS v číslech

Jak si stojí 190 DMS a jak poznáte svého DMS dárce?

Klára Šplíchalová, Fórum dárců

Být vidět za každou cenu?

Etická dimenze komunikační kampaně včetně krizové komunikace. Obecná strategie PR: Jak vytvořit komunikační strategii a nastavit roční komunikační plán – jeho etapy, očekávání, měření kampaně.
David Lukeš, Centrum Paraple

Co je a co není PR?

Rozdíl mezi PR a marketingem. Techniky a nástroje Public Relations – kreativní
a účinné PR. Kanály a prostředky pro komunikaci, reaktivní a proaktivní PR, měření PR a nastavení cílů komunikace.

Lutfia Volfová, Matonni 1873

 

Hovořili přední odborníci z daných oblastí:

 

Lutfia Volfová 

 

Absolvovala obor Studia nových médií na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy a v oblasti firemní komunikace a PR působí již dvanáct let. Pracovala ve společnosti Avon Cosmetics, kde měla na starost korporátní i produktovou komunikaci a influencer marketing, poté vykonávala funkci tiskové mluvčí a vedoucí online marketingu pro obchodní řetězec Globus. Do Mattoni 1873 přešla po ročním působení v online supermarketu Rohlík.cz, kde zastávala pozici tiskové mluvčí a PR manažerky.

 

Současně se Lutfia Volfová ujme role mluvčí iniciativy Zálohujme.cz, jejímž je Mattoni 1873 zakládajícím členem.

 

David Lukeš

 

Vystudoval Univerzitu Komenského v Bratislavě – obor právo, jako právník a později marketingový specialista působil v soukromém sektoru.

Mnoho let se angažuje a prosazuje zájmy osob s poškozením míchy. Od roku 2009 dobrovolně působil jako člen předsednictva Svazu paraplegiků, který se od 2012 přejmenoval na Českou asociaci paraplegiků - CZEPA z.s. Od roku 2011 do roku 2022 působil jako jednatel asociace. V období 2010 – 2016 byl členem správní rady Centra Paraple o.p.s., od března 2016 je jeho ředitelem. Od roku 2022 je předseda správní rady Aliance pro individualizovanou podporu, z.s.

 

David Lukeš je také aktivním sportovcem – ragbistou. Ragby vozíčkářů se věnuje dvacet let, je předsedou Českého ragbyového svazu vozíčkářů a v současné době i trenérem národního týmu. Společně se svým organizačním týmem pořádá největší turnaj ragby vozíčkářů na světě – Rugbymania. V minulosti působil i jako místopředseda Českého svazu tělesně postižených sportovců. 

 

Z konference byl vyhotoven záznam dostupný na webových stránkách Fóra dárců a YouTube Fóra dárců.

 

Partner akce: T-Mobile Czech Republic, a.s.

 

Aktuality

Rychlá nabídka

Kontakt

Fórum dárcůFórum dárců nám. Winstona Churchilla 1800/2 130 00   Praha 3 Czech Republic CZ 725 999 103 donorsforum@donorsforum.cz

Projekty

Sociální sítě

Web Fóra dárců byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro nestátní neziskové organizace...